Nagykanizsa állatorvos - rólunkNagykanizsa állatorvos - szolgáltatásokNagykanizsa állatorvos - galériaNagykanizsa állatorvos - árjegyzékNagykanizsa állatorvos - kapcsolat

1992-ben végeztem Budapesten, az Állatorvostudományi Egyetemen.
Állatorvosi pályámat körzeti állatorvosként kezdtem és vele párhuzamosan édesapám, id. Dr. Talabér Gyula állatorvos nagykanizsai kisállat rendelőjében kisállat praxissal is foglalkoztam. 2007-ben 15 év folyamatos szakmai és gyakorlati munka után megnyitottam az új, önálló állatorvosi rendelőmet.
Munkám során rendszeresen végzünk a Kisállat Ortopédiai Egyesület által elbírált RTG szűrővizsgálatokat, elülső kereszteződő szalag és patella ficam műtéteket. Gyakoriak a csonttörésekből adódó ortopédiai beavatkozások, de a belgyógyászat területén is igyekszünk minél szélesebb körű diagnosztikai lehetőségeket biztosítani. A rendelőben lehetőség van Ultrahang vizsgálatokra, vér és biokémiai laborvizsgálatra, progeszteron-szint mérésre, pajzsmirigy hormonok mérésére, kortizol-szint mérésre, mikroszkópos vizsgálatokra, vérnyomás mérésre, szemnyomás mérésre.
Szinte minden nap végzünk fogászati beavatkozásokat ultrahangos fogászati depurátorral, szaporodásbiológiai problémákból, illetve daganatos folyamatokból adódó lágyszervi műtéteket.
A hosszútávú gyógykezelések lehetőségeként forgalmazunk csak állatorvosi vényre kiadható speciális gyógytápokat és konzerveket.
Rendelőnk patika részlegén igyekszünk mindig a legkorszerűbb és számunkra is nélkülözhetetlen gyógyszerekből a legszélesebb választékot biztosítani.
A hatékony infúziós kezelések érdekében két infúziós pumpa segíti mindennapi munkánkat és szintén kettő pulzoximéterrel biztosítjuk a műtétek alatti monitorozást.
Az elmúlt években igyekeztem folyamatosan fejleszteni a rendelő eszközparkját és vizsgálati lehetőségeit.
2021-ben lányom, dr. Talabér Rebeka és párja, dr. Gulyás Miklós csatlakozott a praxisomhoz, így már hárman látjuk el két asszisztens segítségével betegeinket.

Dr. Gulyás Miklós, Dr. Talabér Rebeka, Dr. Talabér Gyula, Rikter Katalin, Takács-Kiss Vera
Nagykanizsa állatorvos - homeNagykanizsa állatorvos - email